Op de hoogte blijven?

Nieuwsbrief overzicht

Meisje onder de douche

Ketenverkenner: wat er niet in zit, hoef je er niet uit te halen

Eind 2020 verscheen de KIWK-voortgangsrapportage 2020, waarin een overzicht wordt gegeven van de voortgang van de afzonderlijke projecten die lopen binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit. De komende weken vertellen we u graag wat er in de uiteenlopende projecten is gebeurd, en nog staat te gebeuren. Deze keer: de Ketenverkenner.

 

Grondwatermeetpunten

Grondwater: hoe staat het ervoor?

Eind 2020 verscheen de KIWK-voortgangsrapportage 2020, waarin een overzicht wordt gegeven van de voortgang van de afzonderlijke projecten die lopen binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit. De komende weken vertellen we u graag wat er in de uiteenlopende projecten is gebeurd. Deze keer: Grondwater.

Voortgang gedragswetenschappen

Gedragswetenschappen: wat kun je ermee?

Eind 2020 verscheen de KIWK-voortgangsrapportage 2020, waarin een overzicht wordt gegeven van de voortgang van de afzonderlijke projecten die lopen binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit. De komende weken geven we u graag meer achtergrondinformatie over de uiteenlopende projecten. Deze keer: Gedragswetenschappen.

foto spuitnoom

Project Gewasbescherming: wat gebeurde er in 2020?

Eind 2020 verscheen de KIWK-voortgangsrapportage 2020, waarin een overzicht wordt gegeven van de voortgang van de afzonderlijke projecten die lopen binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit. De komende weken vertellen we u graag wat er in de uiteenlopende projecten is gebeurd. Deze keer: Gewasbeschermingsmiddelen.